fbpx

Bez brige, niste sami :)

Šta vama znači decibel zvuka?

Da li su to spontane reči naklonosti Vaše žene? Ili ista stara šala Vašeg muža kojoj se još uvek smejete? Prve nevešte i očaravajuće reči Vašeg unuka? Ili neumorna pitanja Vaše unuke o svetu? Koji god zvuk da Vas pokreće, ne možete poreći važnost sluha. Svi mi želimo da živimo sa potpunim doživljajem zvuka – čak i sa oštećenim sluhom.
Ako imate oštećenje sluha, onda treba da znate da niste sami. U stvari, vi ste jedna od oko 500 miliona osoba širom sveta. U većini zemalja, to znači da 1 od 6 osoba ima neki stepen oštećenja sluha. Ali, činjenica je i ohrabrujuće je znati da većina osoba sa oštećenjem sluha ne mora da pati zbog toga. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, postoji mnoštvo diskretnih i modernih slušnih aparata koji, kada su pravilno odabrani, pomažu da povratite poverenje u sluh i u same sebe.

Problem sa sluhom može biti rešen, ali prvi korak je da ga razumete i prihvatite.

Sledeći korak, naravno, jeste da budete u potpunosti informisani o mogućim rešenjima, kako bi mogli izabrati ono koje vam najviše odgovara. Na ovom portalu, daćemo vam uputstva i podsticaj koji vam je potreban da krenete na put ka ponovnom upoznavanju lepote zvuka.

Zakažite probu