USLUGE I PROIZVODI

Kontrolno merenje sluha

Ukoliko ste primetili da slabije čujete, vreme je da izmerite Vaš sluh i da na osnovu toga preduzmemo korake sprečavanja daljnjeg pada sluha.

Prodaja Slušnih aparata

Medicinska Elektronika D.O.O. je generalni uvoznik i distributer SIEMENS slušnih aparata. U mogućnosti smo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije u ovoj oblasti.

Izrada individualnih oliva

Nošenje aparata u mnogo slučajeva zavisi od diskretnosti, kako aparata, tako i individualne olive. Zato mi posebnu pažnju posvećujemo njima, da bi kao kompaktna celina dali najbolji zvuk.

Servis

Slušni aparati su elektronski sklopovi koji kao i svi drugi zahtevaju održavanje. U okviru naših usluga, servis slušnog aparata igra značajnu ulogu.

Baterije i oprema

Za funcionisanje slušnog aparata potrebne su baterije. Kod nas možete kupiti originalne SIEMENS baterije, za sve tipove aparata, kao i dodatnu opremu za održavanje.

SIEMENS SLUŠNI APARATI

siemens-binax

Binax je prva tehnologija na svetu koja prevazilazi normalan sluh, podiže standarde zvuka, inspirisana zdravim sluhom. Nova generacija BestSound tehnologije simulira efekte binauralnog slušanja, što donosi svoje prednosti slušaocu. Toliko su moćni, da po prvi put, noseći par binax modela Carat, Carat A ili Pure možete razumeti govor u zahtevnim okruženjima čak bolje nego ljudi sa normalnim sluhom.

Značajne karakteristike binax tehnologije:easytek-app_276px

  • Upravljanje slušnim aparatima preko easyTek-a i mobilnog telefona
  • 12 kHz-ni opseg pokrivanja sa 48 kanala
  • e2e wireless 3.0
  • Direkcioni mikrofoni
  • Tinnitus terapija
  • Međusobna komunikacija aparata
  • Snimanje sluha

Više o osobinama slušnih aparata koji su izrađeni u Binax tehnologiji možete videti OVDE.

pure_micon_still_2

aquaris_micon_sand_semi_open_tipMicon pokreće potpuno novu razvijenu digitalnu platformu za obradu signala koja omogućava 8 kHz-ni opseg pokrivanja sa 24 i 32 kanala i 12 kHz-ni opseg pokrivanja sa 48 kanala.Micon tehnologija nudi zaušne slušne aparate, kanalne slušne aparate, slušne aparate sa slušalicom u uvu i kompletno vodootporan slušni aparat koji zadovoljava IP68 standard.Takođe slušni aparati sa Micon tehnologijom pokrivaju sve tipove oštećenja, od blagih do najtežih bez obzira da li se u pitanju zaušni ili kanalni slušni aparati.

Sva ova poboljšanja omogućavaju fleksibilnost i efikasnost u pogledu frekvencije oblikovanja, mapiranja kompresije, direkcionih mikrofona. Micon donosi iskustvo lagodnosti slušanja koje omogućava korisnicima da zaborave da nose slušne aparate.

Više o osobinama slušnih aparata koji su izrađeni u Micon tehnologiji možete videti OVDE.

Utisci korisnika

Lepe vesti

Uštedite vreme i zakažite Online

Zakažite probu

SIEMENS SLUŠNI CENTAR


Uživajte ponovo u lepoti zvuka!

Probajte MOTION 3mi , slušni aparat sofisticiranog zvuka!
Ostvarite POPUST odza kupovinu drugog slušnog aparata!
Akcija traje do isteka zaliha i odnosi se isključivo na Motion 3mi (SX, PX)

MOTION 3mi


…iz raznih zvukova nastaje najlepša harmonija.


BESPLATNA PROVERA SLUHA I PROBA SLUŠNOG APARATA

Za Vas smo obezbedili najpovoljnije uslove plaćanja. Siemens slušne aparate možete kupiti na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima građana.

Za PENZIONERE je potreban samo poslednji ček od penzije i lična karta.